info@myappz.nl +31 6 20 84 58 81

F.A.Q.

Het antwoord op uw vraag.

Ik wil Myappz aanschaffen. Hoe nu verder?

Geweldig dat u hebt besloten om Myappz aan te schaffen. Wat u het beste kunt doen is te klikken op “onze tarieven” pagina. Hier ziet u een drietal producten nl. Standaard, Professional en Platinum. Maak een keuze door onder op “Bestel nu!” te klikken. Vul het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Worden er bestelkosten in rekening gebracht?

Elders betaalt u wellicht een percentage van ca. 10% per bestelling. Dit kan al gauw honderden euro’s per maand kosten. Bij Myappz betaalt u gewoon een vast laag bedrag.

Parkeert Myappz het geld van de iDeal transacties op zijn rekening?

Myappz creeërt voor u uw eigen iDeal account, deze is gekoppeld aan uw bankrekening. Het geld wordt direct vanuit de iDeal payment service provider op uw rekening gestort. Dit kunt u per dag of bijv. per week instellen. Er worden tevens geen kosten in rekening gebracht voor het uitbetalen van iDeal batches naar uw rekening. Myappz zal nooit uw geld parkeren op haar rekening.

Ik lees dat jullie €99,95 korting geven op de installatiekosten, klopt dit?

jazeker! Zolang wij dit aangeven krijgt u €99,95 korting op het Standaard en Professional pakket. Dit betekent dat u GEEN installatiekosten heeft op het Standaard pakket en het Professional pakket kost u geen €299,95 maar €200,-. Wees er snel bij. De korting is van beperkte duur.

Mogen mijn klanten echt onbeperkt bestellen?

Ja natuurlijk! Bij myappz betaalt u een vast bedrag per maand. Of u nu 100 bestelling of 1.000.000 bestellingen per maand heeft. U betaalt nooit meer.

Ik heb elders een offerte ontvangen van meer dan €15.000,- voor een bestelapp. Hoe kan dit zo goedkoop?

Doorgaans werkt een it-onderneming op project basis. Ze nemen telkens unieke projecten, zoals die van u, aan en zij brengen hier uren voor in rekening. Myappz werkt anders. ipv van zicht te richten op 1 klant is Myappz zo opgebouwd dat per klant een bestelapp kan worden ontwikkelt in de uitstraling van de horecaonderneming. Hier is ontzettend veel tijd in geïnvesteerd maar het resultaat is een ontzettend flexibel product die op iedere horecaonderneming aansluitbaar is. Myappz zal zich ook niet op 1 klant maar op velen klanten gaan richten. De wet van de grote getallen zeg maar. Om die reden kan Myappz zo voordelig worden aangeboden.

Hoe moet ik betalen?

Nadat alles met u is doorgenomen ontvangt u een factuur van ons van de evt. installatiekosten en de maandtarieven. Om de kosten zo laag mogelijk te houden worden de abonnementskosten eenmaal per jaar in rekening gebracht. Dit scheelt al gauw enkele tientallen euro’s op jaarbasis t.o.v. maandelijkse facturen. Binnenkort kunt u direct online betalen wanneer een van onze pakketten afneemt.

Kan ik mijn eigen logo, kleuren en lettertype bepalen in mijn bestelapp?

Ja, ja en ja. Indien mogelijk kijken wij dit van uw website af. Indien nodig kunnen we altijd afwijken.

Moeten mijn klanten de app downloaden uit een App Store? Ik weet uit eigen ervaring dat mensen dit niet doen.

Nee. Wij weten ook dat een app downloaden uit een App Store tegenwoordig teveel gevraagd is. Daarom heeft Myappz het zo ontwikkelt dat men de bestelapp gewoon vanuit uw eigen website kan openen. evt kan men met een druk op de knop de app opslaan op hun smartphone of tablet. Zij zien dan gewoon uw logo als start icoon op de smartphone of tablet.

Kan ik bestellingen ontvangen via de Telegram app?

Ja. Telegram is vergelijkbaar met whatsapp. Een gratis berichten app. Myappz heeft een koppeling met Telegram gerealiseerd. Hierdoor kunt u gratis via Telegram bestellingen ontvangen. U kunt tevens Telegram eenvoudig installeren op uw pc of tablet. Wanneer u deze tablet aan de muur hangt hebt u direct een orderscherm.

Ontvang ik bestellingen ook per mail?

Bestellingen ontvangt u gewoon per mail en uw klant ontvangt tevens zijn bestelling per mail. Net als Telegram is dit een toepassing die ingebrepen is in ons Standaard en Professional pakket.

Ik wil graag mijn bestellingen ontvangen op een bonprinter, kan dit?

Wanneer u kiest voor ons Professional pakket ontvangt u van ons een bonprinter. Alle bestellingen komen op deze printer binnen. Is uw printer defect? Geen probleem u ontvangt alle bestellingen tevens per mail en indien gewenst ook via Telegram. U heeft dus altijd een dubbele back-up

Waarom gebruiken jullie Telegram en geen whatsapp?

Myappz heeft ook een koppeling gemaakt met WhatsApp. WhatsApp is onlangs door Facebook overgenomen en die hebben de voorwaarden aangepast. Het is vanaf nu niet meer toegestaan om berichten geautomatiseerd via WhatsApp te versturen. Hierdoor hebben we helaas afscheid moeten nemen van WhatsApp. Wees gerust Telegram is ook gratis, veiliger en werkt net zo prettig.

Kan ik Myappz koppelen aan mijn kassa.

Dit hangt af van uw kassasysteem. Niet alle systemen zijn hiervoor geschikt. Neem contact met ons op door op “onze tarieven” pagina te kiezen voor ons Platinum pakket. Wij kijken dan of uw kassa gekoppeld kan worden. Indien de koppeling gemaakt kan worden, ontvangt u de bestellingen via Myappz direct in uw kassa.

Hoe worden mijn artikelen in de bestelapp geplaatst?

Dit doen wij voor u! Wanneer u een van onze pakketten afneemt zal u een mail ontvangen met daarin een formulier voor het aanmaken van een iDeal account. U krijgt tevens het verzoek om uw menukaart te uploaden.