info@myappz.nl +31 6 20 84 58 81

Wie zijn wij

HOE IS MYAPPZ ONTSTAAN

Myappz is onderdeel van Mydealz B.V. Mydealz B.V. levert software op maat en heeft al jaren ervaring in online bestellen. Inmiddels heeft Mydealz al meer dan een miljoen bestellingen/ transacties verwerkt. met Myappz heeft Mydealz een product op de markt gebracht die voor iedere horecaonderneming toegankelijk is. Of het gaat om afhaal- of bezorgrestaurants of een combinatie van beide.

Myappz is ontstaan door vragen van enkele horecaondernemers. Die waren opzoek naar een bestel app in eigen uitstraling zonder hoge installatiekosten en zonder hoge fees per bestelling. Mydealz werd benaderd met de vraag of Mydealz zo’n app kon ontwikkelen. Aangezien Mydealz een soortgelijk product op de planken had liggen genaamd Mymealz, dit betreft een webshop met kassakoppeling, was het voor Mydealz een makkelijke keuze  mee te doen. Al snel ontstond Myappz. Een bestel app in eigen uitstraling waarbij uw logo en kleuren en lettertype wordt ingesteld. De bestelapp kan tevens als app opgeslagen worden op een iPhone, iPad of Android device. U ziet dan uw eigen logo als start icoon. Tevens wordt er een webshop meegeleverd welke u in uw eigen website kunt integreren. Daarbij richt Myappz zich niet alleen op bezorg- maar ook op afhaalrestaurants. Kan er gekozen worden verschillende betaalmethodes zoals iDeal, contant of op rekening. En de ondernemer heeft zelf de controle over eventuele afhaal of bezorgtijden door “wachttijden” in te stellen.

Door de lage maandfee van slechts €39,95 gaat het natuurlijk om de “wet van grote getallen”. Daarom gaat Myappz binnenkort van start met een fundingscampagne. De eerste 200 klanten betalen geen installatiekosten van €99,95 op het Standaard pakket. Daarbij krijgt men tevens €99,95 korting op het professional pakket.

Daar blijft het niet bij. Ondertussen is Myappz bezig met een retail variant. naast afhaal- en bezorgrestaurants kunnen straks ook retail ondernemingen van start gaan.

De Bedenkers

Werk hard. Slaap later